Hoppa till sidans innehåll

Erbjudande till DK Nätdykarns medlemar

26 SEP 2012 18:50
Vi har under de senaste månaderna jobbat med att ta fram medlemsförmåner till dig. Läs vad vi har att erbjuda! Inom styrelsen i nätdykarna finns mycket stor kontaktnät gällande olika typer av förmåner som kan vara till fördel för bara våra medlemma
  • Uppdaterad: 17 FEB 2015 15:22

Medlemserbjudande 1

Styrelsen i DK Nätdykarna har tecknat avtal med Actinia Olycksfallsförsäkring om reducering på avgiften för dykförsäkring. Avtalet ger DK Nätdykarnas medlemmar 9 procent i rabatt på SSDF:s redan förmånliga försäkringspremie med Actinia Olycksfallsförsäkring.

 

Actinia Olycksfallsförsäkring är en försäkring som inkluderar dykning och som även täcker allt runt omkring dykningen. Den största fördelen med Actinia´s produkt är att den försäkrar dykare och deras familjer året runt, för alla olyckor, vart du än är i världen.

 

Actinia´s olycksfallsförsäkring är ett mycket bra komplement till medlemsförsäkringen i Folksam. En försäkring som du redan har i och med ditt medlemskap i DK Nätdykarna.

 

Läs mer på www.actinia.org Är du intresserad? Kontakta ordförande för att få koden till rabatten, This is a mailto link.

 

!

 

Medlemserbjudande 2

DK Nätdykarna har som enda klubb i Sverige fått kontakt med en dykresearrangör som specialiserat sig på Live aboard vid flera ställen i världen. Arrangören heter Dive Advice som samarbetar med Amazing Adventures Travel.

 

De fartyg som erbjuds för dykresor har alla testas av personal som jobbar i gruppen, och de rekommenderar inte dåliga researrangörer och deras fartyg. På hemsidan finns massor av specialpriser på avgångar där det erbjuds rabatter upp till 50 procent på resor. Flygresor tillkommer och kan även bokas via Dive Advice.

 

Läs mer på www.diveadvice.com Kontaktperson: Dominick.

Skribent: Lasse Gustafsson

Postadress:
DK Nätdykarna - Sportdykning
Lasse Gustafsson, Bergåkergatan 21
43237 Varberg

Kontakt:
Tel: +46340678432
E-post: This is a mailto link

Se all info